6/10-15/10 Taller d’autocura per a dones [nova edició]

Us presentem una nova edició del 𝗧𝗔𝗟𝗟𝗘𝗥 𝗗’ 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗖𝗨𝗥𝗔 𝗣𝗘𝗥 𝗔 𝗗𝗢𝗡𝗘𝗦 𝗤𝗨𝗘 𝗩𝗢𝗟𝗘𝗡 𝗠𝗜𝗟𝗟𝗢𝗥𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗦 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗦 𝗥𝗘𝗟𝗔𝗖𝗜𝗢𝗡𝗦 que realitzem juntament amb el PIAD de Les Corts.

Taller vivencial on es realitzen 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗱𝗶𝗻à𝗺𝗶𝗾𝘂𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿 𝗮𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝗿 𝗲𝗹 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝘀 𝗲𝗺𝗼𝗰𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗶 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗰𝗶ó 𝗲𝗻 𝗹𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲𝘀 𝗱’𝘂𝗻𝗮 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗱𝗲 𝗴è𝗻𝗲𝗿𝗲 𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹. En aquest taller es reflexiona sobre les desigualtats de gènere i es treballen les relacions de parella i l’amor romàntic, així com les diverses manifestacions de la violència masclista en les relacions personals afectives quotidianes, amb la finalitat de prevenir-les.

𝗔𝗾𝘂𝗲𝘀𝘁 𝘁𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗲𝘀𝘁à 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘁𝘇𝗮𝘁 𝗽𝗲𝗹 𝗣𝗜𝗔𝗗 𝗱𝗲 𝗟𝗲𝘀 𝗖𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗻ç𝗮𝗿à 𝗲𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 6 𝗱’𝗢𝗰𝘁𝘂𝗯𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 15 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 𝗱𝗲 2017. 𝗧𝗿𝗼𝗯𝗮𝗿𝗲𝘂 𝗺é𝘀 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶ó 𝗮𝗹 𝗰𝗮𝗿𝘁𝗲𝗹𝗹 𝗮𝗱𝗷𝘂𝗻𝘁.

Preguem feu arribar aquesta difusió als vostres contactes per tal que aquesta activitat sigui accessible a un major nombre de dones.

Si esteu interessades en assistir cal que us adreceu al PIAD organitzador del Taller (contacte indicat al cartell adjunt) per tal de reservar la plaça i concertar una entrevista prèvia per formalitzar la inscripció al taller.

𝗘𝗹𝘀 𝘁𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝘀 𝘀𝗼𝗻 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂ï𝘁𝘀 𝗶 𝗹𝗲𝘀 𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲𝘀 𝘀ó𝗻 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝗱𝗲𝘀!!

***𝐓𝐀𝐌𝐁É 𝐑𝐄𝐀𝐋𝐈𝐓𝐙𝐄𝐌 𝐄𝐋 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐈𝐗 𝐓𝐀𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐀𝐋 𝐏𝐈𝐀𝐃 𝐒𝐀𝐍𝐓𝐒 𝐄𝐋𝐒 𝐃𝐈𝐌𝐄𝐂𝐑𝐄𝐒 𝐃𝐄 19-21𝐇 𝐃𝐄𝐋 18/10-18/01***

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.