Acompanyament terapèutic feminista

ATF

L’acompanyament terapèutic que oferim és un servei d’atenció psico-social, amb perspectiva humanista, feminista i comunitària.

S’enfoca principalment en la teràpia Gestalt, aplicant també altres enfocaments i eines en funció de les necessitats de les persones.

Esta dirigit a persones que vulguin treballar un conflicte o situació que els generi malestar i sofriment, i/o també per qui vulgui desenvolupar processos d’autoconeixement, creixement personal i col·lectiu.

 

Per què psicoteràpia feminista?

L’enfocament té una perspectiva feminista perquè es basa en una mirada que posa el focus en les cures i una visió crítica sobre els rols socials de gènere, permetent anomenar i validar l’identificació i el sofriment més invisibilitzat, relacionat amb les diferents opressions que vivim.

Per tant, treballem amb violències de gènere, identitats, sexualitats i relacions no normatives, ansietat, angoixa, estrès, depressió , pors, dols i pèrdues, addiccions, conflictes de parella o col·lectius, etc.

El rol d’acompanyant es basa en l’ horitzontalitat, el respecte, la relació, el vincle, la confiança i l’ honestedat, des de l’empatia i el cor.

Què és la Gestalt?

La teràpia Gestalt és una metodologia que es basa en tres pilars bàsics:

Aquí i ara: es treballa des de la vivència i experiència en el present

-Adonar­-se, la presa de consciència: aprendre a ampliar la mirada sobre nosaltres mateixes i el món que vivim, entendre’ns, i comprendre’ns, posar llum a la nostra manera de fer, pensar i sentir.

Responsabilitat sobre nosaltres mateixes: som el/la protagonista de la nostra vida i per això podem fer servir tot el nostre potencial per escollir què volem fer i com ser més lliures.

Es treballa tenint en compte les dimensions mental, emocional i corporal com un tot, amb l’ objectiu de poder identificar necessitats, integrar les nostres parts en conflicte permetent el procés natural de l’autoregulació.

Format i preus

-Individual: sessions d’1 hora setmanal o quinzenal: 40€

-De parella: sessions d’ 1,5 hora setmanal o quinzenal: 50€

-Grupal: format mensual. consultar horaris i preus.

Arantxa Cana Moya

foto (2)Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Madrid, amb postgrau d’ especialització en Psicologia Clínica.

Terapeuta gestàltica, formada en l’Institut Gestalt de Barcelona.

Activista feminista i salut mental crítica.

En la seva trajectòria professional, ha treballat amb col·lectius de prevenció i tractament d’addicions amb drogues, acompanyaments en processos de violència política a dones a Llatinoamèrica, i amb col·lectius amb diversitat funcional i salut mental.

Està especialitzada com psicòloga en situacions de violències de gènere (autoestima, amor romàntic, identitats de gènere).

Si teniu interès en realitzar un acompanyament terapèutic podeu contactar al 696 18 42 22.

Anuncis