Acompanyaments a organitzacions i professionals

La facilitació és una eina que s’utilitza per aprofundir i guanyar consciència de la diversitat de les parts dins un procés (d’un grup, d’una relació, etc.) Fa visibles, tenint en compte el feedback de les persones participants, les parts que no es veuen, que no es nomenen o que per torben però que són part del procés, i convidant a explorar la relació entre elles i tot em marcant els consensos o punts d’entesa als quals s’arriba.

Les creences que tenim entorn als conflictes i les eines que tenim per afrontar-los marquen en gran mesura la capacitat d’avançar, créixer i estar en contacte amb el sentit dels grups, els projectes, les relacions, etc. A vegades una mirada externa ajuda a guanyar consciència sobre el que està passant, a aprendre a treballar en grup, lidiar amb problemàtiques, prendre decisions, desenvolupar projectes, etc.

 

La facilitació ens ajuda a connectar amb el que volem i a la vegada tenir una perspectiva més àmplia del que està passant, emmarca els punts de consens i les dinàmiques que s’estan donant.

Anuncis