L´equip

 

…………………ESTEM ACTUALITZANT LA INFORMACIÓ……………..

 

 

Inma Pascual Sanchez

IMG_0001 Inma 2Sóc una de les sòcies fundadores de Cúrcuma, diplomada en Educació Social i especialitzada en diverses branques de l’educació com ara l’ed. intercultural, pedagogia llibertària, coeducació, l’àmbit del lleure (amb 10 anys d’experiència), entre d’altres, com la pedagogia feminista i queer.

Des de fa 5 anys que estic especialitzant-me en el Teatre de les Oprimides (TO) en Barcelona i en diferents països, treballant a través del teatre sociocomunitari i la resolució de conflictes (Irlanda del Nord, Itàlia, Índia). I diàriament, utilitze el teatre com a eina d’intervenció socioeducativa.

Altra branca que vull ressaltar és la de facilitadora de grups, sota el paradigma de Treball de Processos (o Psicologia Orientada a Processos). Vaig començar amb el curs d’aprofundiment de Fil a l’agulla durant 2 anys, i veient com és de potent aquesta eina, he decidit formar-me en l’Institut de Treball de Processos, on sóc estudiant de Fase I.
Algunes de les meues passions són, viatjar i de pas, formar-me, em sembla una de les millors maneres de conéixer el territori amb profunditat. Altra, és el teatre i l’art, en les seues múltiples besants. També admire molt i participo en les lluites feministes dels moviments socials que es fan des dels carrers i barris, des de l’autonomia i l’autogestió.

Quico Montañez CarbonellIMG_0005

Tècnic Superior en la Integració Social des de fa més de 7 anys. He treballat en àrees de coordinació de
Centres Oberts. Interessat en construir una altra forma d’entendre la pedagogia fugint dels rols autoritaris i tancats i buscant models que acullin la diversitat i entenguin les diferències en els grups com una oportunitat d’avançar.

Immers també en l’àmbit del lleure durant 6 anys, he exercit de professor en espais de formació per a futurs i futures monitores de lleure a l’escola Traç Diomira.

Per altra banda, ressaltar la basant de la Facilitació de Grups i la mirada del Treball de Processos en el qual m’estic formant des de fa 2 anys.

Militant de base i participant en l’entorn de moviments socials, sovint he estat connectat a les lluites barrials per la defensa dels espais autogestionats, de la cultura popular i de la pedagogia llibertària.

A Cúrcuma la intenció és posar al centre la construcció de la identitat i els seus patrons de conducta, l’atenció a la diversitat, l’interculturalitat i el gènere i dels diferents eixos d’opressió que ens rodejen per tal de prendre consciència dels efectes que tenen en nosaltres i en la resta de persones.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s