Teatre Fòrum – HISTÒRIES DE VIDA I MIGRACIÓ: LA CERCA D’UNA VIDA DIGNA –

12 de desembre de 19 a 20’30h al Palau Alòs. 

Dones d’entre 70 i 90 anys que han patit la guerra civil i s’han vist forçades a migrar per l’estat espanyol o per Europa, es troben que 80 anys després, les històries de joves que han migrat cap a Catalunya els últims 20 anys, no s’allunyen tant del que van viure elles.

El desig comú és viure millor, el que es troben pel camí són reptes, dificultats, pors, entramats legals..

Som realment conscients de tot el que hi ha al darrere d’una migració? I de tot el que ve pel davant una vegada decideixes quedar-te en un nou lloc per viure? Com respon la societat? Com respon el teu entorn? Com respons tu?

Aquesta és una peça de teatre fòrum fruit del projecte “Interculturalitat amb perspectiva de gènere: experiència artística de creació col·lectiva”, creada pels i les integrants d’un grup de Mescladís, dones del Casal de Gent Gran de Comerç i facilitat per Cúrcuma. Amb la col·laboració del Palau Alòs i el Casal de Barri Pou de la Figuera.

Anuncis

Proper intensiu “DEL SOMNI COMÚ A L’ACCIÓ TRANSFORMADORA” amb Hector Aristizábal

 

cartell-hector-catala

En aquest taller explorarem la font infinita de la nostra imaginació i els nostres somnis individuals i col·lectius. A mesura que ens connectem amb el potencial de la nostra imaginació, podrem contribuir de manera més autèntica a la transformació del món.

El treball en grup es converteix en una espècie de comunitat transitòria, en un laboratori humà en el qual explorarem les nostres històries personals i els nostres interessos comuns. Utilitzarem diverses metodologies que ens ajudaran a imaginar alternatives als nostres reptes i proveir oportunitats per la sanació en comunitat.

Vols saber més? Fes click aquí. (També ho trobaràs en castellà).